Hvorfor Dermika Salon & Spa velger FixIT

Dermika Salon og Spa er en av fire hudpleiesalonger i Bodø, men den eneste som tilbyr timebestilling på app og nett til sine kunder. Med FixITs løsninger for SMS og e-postutsendelser er det også enkelt for salongen å kommunisere med kundene, alt fra ett og samme system. Daglig leder Aleksandra Pedersen er en aktiv bruker av verktøyene hun har tilgjengelig og FixIT Online brukes flittig til å kommunisere med de ansatte, som med kundene.

-FixITs løsninger er like enkle som geniale. Det er ikke alltid jeg får snakket med de ansatte i salongen så vi oppdaterer hverandre via FixIT Online. Her har vi full oversikt over timeplaner og jeg kan hente ut detaljerte rapporter som hjelper oss å bli bedre. Så sender vi enkelt ut kampanjer og meldinger til kundene på SMS og e-post. Den automatiske SMS-timepåminnelsen har også ført til færre avbestillinger. Dersom timen må flyttes så fikser kundene det selv med appen. Alt er enklere nå, sier Aleksandra fornøyd og fortsetter.

Som FixIT-kunde er vi alltid oppdatert.

-Det er viktig for meg at kundene føler at vi kjenner dem og at de får den oppfølgingen de fortjener. Da jeg åpnet salongen hadde jeg ikke annet enn en kassabok, en penn og en besøkslogg. Det tok ikke lang tid før antall permer tok overhånd og behovet for automatiserte løsninger meldte seg. Jeg måtte samarbeide med noen som kunne gjøre hverdagen min lettere, og med FixIT kan jeg blant annet gjøre notater på kundene uten masse papirarbeid. Må innrømme at jeg var skeptisk til løsningen i starten, så jeg holdt en ekstra kassabok i resepsjonen. Sånn i tilfelle, men helt unødvendig innså jeg etter kort tid.

ref_dermikaVi er kjempefornøyd med FixIT og sammen har vi vokst mye de siste 10 årene. Som FixIT-kunde er vi alltid oppdatert. De hadde de beste løsningene da vi valgte dem og de utvikler seg stadig. Jeg blir oppringt av andre leverandører, men det er ingenting som frister. De er gjerne ikke de rimeligste, men garantert verdt hver eneste krone. Ingen kan måle seg med FixITs totalløsninger og de yter alltid god service. Lurer vi på noe får vi hjelp raskt. De er i stadig utvikling og vi er gira på å ta i bruk det neste de kommer med.

Mye har skjedd med salongen i 2013. De lanserte timebestilling på app og nett i januar og nylig valgte også Aleksandra å innføre et fordelsprogram for sine kunder. Hun ser verdien i å gi tilbake til sine kunder for å sikre at de kommer igjen, og igjen.

Timelistene fyller seg opp.

-Etter vi fikk appen har antall telefoner til salongen gått ned, men timelistene fyller seg opp. Bare på 12 måneder bestiller nå hele 28% av kundene behandlingstimen helt selv, på enten mobil eller nett. Det er veldig gøy. Jeg ventet med å innføre app og nettbestilling, fordi jeg ikke så på dette som noe salongen trengte. Men etter jeg selv fikk en smarttelefon så jeg nytten og verdien av apper, og nå har dette snudd opp-ned på salonghverdagen.

Kundene setter også stor pris på fordelsprogrammet. De får bonuspoeng på hvert kjøp og besøk, som de igjen kan bruke på Dermika-produkter. Det er ingen tvil om at kundene er mer lojal nå som fordelsprogrammet er på plass. De har fått en enklere hverdag og er kjempefornøyde. Med appen slipper de også kvitteringer og finner raskt frem til tidligere besøk. Selv når de er i salongen ønsker de å rebooke selv med appen, konstaterer Aleksandra.

Kundene er mer lojal nå som fordelsprogrammet er på plass.

Som Premium Partner kan man delta på ulike kurs og samlinger gjennom året, noe Aleksandra setter stor pris på. Hun har deltatt på de fleste seminarene og for noen år siden var hun med på en ukes tur til Egypt.

-For noen år siden var jeg med på en svært lærerik og nyttig tur til Egypt sammen med FixIT. Jeg blir også med på seminarene de arrangerer hver gang jeg får muligheten. Skal på en samling med dem i november for å høre mer om de nye mulighetene vi har med app og de andre verktøyene våre. Det gleder jeg meg til. Det gir oss alltid så mye å delta på kurs med FixIT, sier Aleksandra.

Salongen er også aktiv i sosiale medier som Facebook og Instagram, og har deltatt på FixITs felles konkurranser med stor respons fra kundene.

Det gir oss alltid så mye å delta på kurs med FixIT.

-Vi bruker alle de hjelpemidler vi har til rådighet. Vi har tidligere annonser i avisen også, men ingenting gir samme respons som kampanjer via SMS og e-post. Med FixIT kommer vi rett til kunden og kan måle alle aktiviteter. Det får vi ikke med noen andre.

Comments are closed.