Våre tjenester

Odin Systemer startet med utvikling og leveranse av markedsledende løsninger for butikkdata og -administrasjon som er kjent under merkevaren FixIT. Som den største og ledende leverandøren til Norske frisør- og velværebedrifter er vi vårt ansvar bevisst, og innså raskt at vi måtte utvikle oss utover leveranse av datakasse og butikkadministrasjon.

Dette er vår tjenestepakke FixIT Premium Partner:

datakasse1. Datakasse

Ditt daglige verktøy

Vi tilbyr salongen en komplett utstyrs- og programvarepakke. Du får topp moderne utstyr som digital timebok, touchskjerm og betalingsterminal og mye mer.

Dette dekker salongens databehov. Enkelt og trygt. Men som Premium Partner får du så mye mer. Her hvor leveransen til våre konkurrenter stopper, starter FixIT-opplevelsen for fullt.
Les mer om vår datakasse.

online-administrasjon2. Online administrasjons- og ledelsesverktøy

Ditt komplette kommunikasjonssystem

Vi har utviklet våre løsninger i nært samarbeid med aktører i bransjen som gir deg digitale verktøy for bedre administrasjon, markedsføring på e-post og SMS og ikke minst motiverte og lønnsomme medarbeidere. Vårt administrasjons- og ledelsesverktøy tilbyr rapportering, bredbåndslinje, intranett, budsjett, utvidet support og automatisk pris og produktoppdatering for å nevne noen.
Les mer om våre online administrasjon- og ledelsesverktøy.

bransjens-beste-kundeprogram3. Bransjens beste kundeprogram

Din vei for å beholde og tiltrekke nye kunder

Vi har satt sammen et kundeprogram som ingen andre i markedet kan måle seg med. Salongen kommer garantert til å tiltrekke flere nye kunder og ikke minst kommer til å styrke lojaliteten og øke besøkshyppigheten til dine eksisterende kunder. Alt på ett sted. Gjennom løsninger som timebestilling og varebestilling via app og egen nettsider, Facebook-oppsett og kampanjeutforming, fordelsprogram mm. Det er her FixIT-opplevelsen virkelig kommer til syne for dine kunder.

 

Dersom du er klar for å løfte salongen til nye høyder så er vi kun en telefon unna. Ta kontakt så legger vi frem hele FixIT-opplevelsen for deg. Er du fremdeles glad i å føre inn timebesøk for hånd, etter at kundene ringer inn timebestillingen så er gjerne ikke vi rett for deg. Men om du er klar for å tilpasse salongen til morgendagens utfordringer, da vet du hva du må gjøre – kontakt oss.
Les mer om bransjens beste kundeprogram.

 

ref_fjordklippJeg hadde tilbud fra flere leverandører da jeg startet opp, men valget var aldri vanskelig.

— Marita Sandal, Fjordklipp

Comments are closed.